top of page

Grote damestassen

Door de charmante vrouwelijke vorm van de tas, draagt de grote tas comfortabel en licht.

De ideale grote tas heeft een uitgebreide en overzichtelijke binnenkant. 

Heerlijk om al je spullen een eigen plekje te geven in je schoudertas en het geheel af te sluiten met een rits. De grote, handgemaakte damestas van Italiaans leer is een sieraad om te dragen.

foto-bewerkt_3_edited.jpg
Ribbel Bag lichtblauw5 (2).jpg
grafische_elementen_Tekengebied_1_kopie_8-removebg-preview.png

GROTE TASSEN

Grote tassen

Een charmante leren handtas

 

Eén van de meest charmante leren tassen in deze collectie, is de Ripple Bag. Dit is een redelijk grote schoudertas, ook wel leren handtas voor dames genoemd. De tas is ruim, maar oogt niet super groot. Door de vorm heeft dit model fijne uitstraling en doordat de tas niet heel breed is, hangt het mooi langs je lichaam.  

Licht in gewicht

 

De Ripple Bag als handtas

De schoudertas, ook wel handtas van leer voor dames blijft goed staan, omdat dit model is gemaakt van ‘leer met stand’. Dat wil niet zeggen dat het dik leer is. Maar leer met stand is een begrip. Het wil zeggen dat de tas niet slap wordt, of dat de tas als een plumpudding in elkaar valt.

Een extra versteviging hebben we tussen de buitenkant en de voering gezet. Dit is een dunne maar stevig materiaal, waardoor de tas mooi blijft. De tas blijft wel zacht en soepel aanvoelen, waardoor deze fijn draagt aan de schouder.

De handtas, ook wel schoudertas genoemd, van leer heeft een hele overzichtelijke indeling. De meeste dames vinden dit een fijne bijkomstigheid. Op de voering zitten er meerdere binnenvakken gemaakt en er is een speciale plek voor pennen en voor je sleutelbos. Een overzichtelijke indeling maakt dat je je spullen gemakkelijk in je tas kan indelen. Door het overzicht hoef je niet lang te zoeken naar je spullen.

De tas is afsluitbaar met een rits. Mocht je de tas vol stoppen of mocht de tas een beetje gevuld zijn, dan kan je de tas ten alle tijden afsluiten met een rits. In weer en wind zijn je producten die je vervoerd beschermd. Verder is er aan deze handtas een hengsel bevestigd. Het hengsel is verstelbaar met een gesp. Voor zowel lange mensen als kleinere mensen is deze tas goed te dragen.

Soms krijgen we de vraag, of het hengsel extra lang gemaakt kan worden. Dit is, bij een aantal kleuren mogelijk. We rekenen hiervoor enige kosten. Maar dan heb je wel de tas op lengte zoals je die wenst.

 

Mooi duurzaam product

De leren handtas Ripple Bag voor dames is een duurzaam product. De collectie wordt geproduceerd in Nederland. Hierdoor voorkomen we dat er extra veel vracht naar het buitenland gaat. Door minder vracht van alle producten te hebben, is het atelier gevestigd in Nederland. Materialen die milieu onvriendelijk zijn (zoals extra verfbaden, of polyester-achtige materialen) gebruiken we niet bij de tas. Door te kiezen voor een hoge kwaliteit leer en een met liefde gemaakt product, kunnen we garanderen dat deze tassen lang mee gaan. Ook onderdelen als fournituren en garen is van hoge kwaliteit, waardoor je deze leren handtas jaren met je mee kan dragen.

Een super mooie investering voor een duurzaam product waar je jaren lang plezier van hebt. Terwijl je ook aan het milieu denkt. Waarom zou je een tas kopen, die na een paar maanden uit elkaar valt, waarna je weer een nieuwe moet kopen?

Deze leren handtas is zeer fijn in gebruik en is gemakkelijk te combineren. Mocht je een zakelijke afspraak hebben, draag je nette kleding of een pak, dan is de Ripple Bag goed te combineren. Ga je een dagje op pad in je vrije tijd en heb je een casual outfit, dan ook kan de Ripple Bag heel fijn met je mee.

bottom of page