top of page

Crossbody leren damestassen

In de crossbody leren damestas kan je je belangrijkste spullen goed kwijt.  De ideale  schoudertas die met je mee leeft en overal mee naar toe gaat.

Elke kleine tas maakt je outfit compleet en wordt een deel van jou zelf!

MNQUIJEN.NL Fotografie-De Geus Tassen HW2-web-puck bag bruin- stoel-2021-2341-2 (2).jpg
grafische_elementen_Tekengebied_1_kopie_8-removebg-preview.png
puck bag, camel2 (2)_edited.png

KLEINE TASSEN

Kleine tassen

De leren damestassen

Elke lederen damestas, hierboven zichtbaar, lopen uiteen van klein tot groot. Elke damestas van leer heeft zo haar eigenheid. Zowel in de vorm als in de kleur, staat de tas op zichzelf. De middenmaat leren damestas als de Boat Bag en de Puck Bag zijn hele gemakkelijke, lichte tassen die net wat groter zijn dan de kleine tassen.

Boat Bag is in een nieuw jasje gestoken.

Dit vernieuwde model, met klep, hebben we in meerdere kleuren uitgevoerd. Zo is goed zichtbaar dat een leren Boat tas voor dames bijvoorbeeld in het groen een hele andere uitstraling heeft, dan bijvoorbeeld hetzelfde model in het zwart. Terwijl de Boat Bag altijd dezelfde maat heeft. Dit crossbody model leent zich zeer goed om mee te nemen als je een dagje op stap gaat.

De Puck Bag

Een andere populaire dames tas van leer is de Puck Bag. Dit is een hele aangename middenmaat schoudertas met een ronde vorm en een rechte onderkant. Hierdoor blijft de tas goed staan. Ook dit model hebben we in meerdere kleuren uitgevoerd. Een net wat groter model dan de kleine tassen. Bij deze tas van leer vinden dames het fijn om meer binnenvakken te hebben. Een duidelijke ordening en overzicht aan de binnenkant, zodat je je spullen niet kwijt raakt. Deze Puck Bag hebben we in meerdere kleuren geproduceerd. De basiskleuren grijsblauw, cognac en zwart zijn op voorraad.

In de collectie zijn meer crossbody tassen aanwezig zoals bijvoorbeeld de Mini Bag als de Fox Bag. Deze tassen zijn te vinden onder de Mini tassen, omdat deze leren damestassen een kleiner formaat hebben.

Zoek je een groter formaat damestas van leer, dan kan je bij de grote tassen meer mogelijkheden vinden.

bottom of page